Bagaimana anda merancang perniagaan anda?

Walaupun ia sebenarnya telah bertahun-tahun kerana saya adalah seorang pelabur bermula, saya ingat sangat jelas bagaimana ia dirasai. Anda boleh dengan cepat merasa beban dan terharu, juga susut. Pelajaran hari ini ideal akan memberi sedikit sebanyak panduan dengan membantu anda untuk melihat apa yang saya lakukan apabila saya sedang bercadang perdagangan. Anda kemungkinan besar akan menyedari bahawa anda telah membuat ia jauh lebih sukar berbanding ia benar-benar telah menjadi.

teknik forex paling berkesan

Hanya apa yang regimen harian anda untuk menilai pasaran, menyediakan dan melaksanakan profesion anda? Hanya apa yang anda lakukan selepas itu? Hanya bagaimana anda mengendalikan profesion anda apabila mereka hidup? Hanya apa yang strategi anda?
Saya percaya anda pasti akan seperti ringkasan cepat bagaimana dagangan saya dan saya berhasrat hanya apa yang rutin dagangan harian saya biasanya kelihatan seperti.

Pada masa ini, sama ada profesion menubuhkan atau tidak, saya akan pasti menutup komputer riba saya dan juga pergi mengambil sarapan pagi serta mungkin membuat lawatan ke kedai kopi dan juga mendapatkan kopi dengan pasangan saya.

Selepas itu, saya biasanya akan mempunyai satu lagi cepat mempertimbangkan carta, bergantung kepada jika saya melihat satu profesion menubuhkan daripada apabila saya check out carta sekitar Amerika Syarikat / New York dekat. Jika saya melihat menetapkan sesuatu sehingga ketika itu, saya paling pasti akan kita lihat carta selepas makan pagi saya dan kopi, ini adalah apabila saya mempunyai lebih dekat kepada matlamat untuk melihat jika saya ingin mengambil perdagangan, atau sebaliknya. Jika saya tidak dapat melihat apa-apa sehingga menetapkan kemudian saya kemungkinan besar tidak juga melihat pasar sekarang, sebaliknya, saya sedang melakukan sesuatu yang lain; barangan ahli keluarga, dan lain-lain Kesimpulannya, saya tidak membayar kembali cuba untuk ‘mencari’ perdagangan yang tidak ada. Jika sesuatu yang tidak pop keluar kepada saya serta-merta apabila saya melihat carta di awal pagi, saya tidak membayar banyak memberi tumpuan kepada pasar untuk tambahan 8 hingga 12 jam.

Cepat selepas bangun dan minum arak segelas besar air, saya biasanya akan menyemak dan juga menangani e-mel daripada pelatih saya serta saya akan pasti tambahan mempunyai satu renungan apa yang berlaku dalam sekelip mata dalam beberapa pasaran penting saya ikuti. Oleh kerana saya biasanya bangun hak seluruh apabila sesi Amerika Syarikat itu menutup, ia adalah masa yang terbaik untuk saya untuk mengambil lihat pada hari sehari-graphes serta penyiapan data harga hari untuk melihat jika apa-apa jenis aktiviti kos yang sangat baik dagangan menubuhkan. Aku akan membuat nota psikologi apa-apa jenis profesion ketara yang saya lihat atau apa-apa jenis profesion mungkin saya lihat sekarang.

Berikut adalah bagaimana saya bercadang profesion saya …

Hanya apa yang saya telah benar-benar hanya diterangkan kepada anda hanya apa yang saya akan mempertimbangkan akhir strategi dagangan hari, dan juga ia adalah bagaimana saya cadangkan anda berdagang. Kami memberi tumpuan kepada maklumat akhir-hari, dan juga bukan pada semua rintangan kecil yang berlaku pada graphes urusniaga harian. Pada masa ini, saya tidak menyatakan anda perlu tidak pernah menyemak graphes urusniaga harian, disebabkan kepada fakta bahawa kerana anda mungkin tahu, saya mensimulasikan carta 4-jam dan saya juga mengajar graf 1 jam dalam perjalanan dagangan saya.
Walau bagaimanapun, apa yang saya katakan adalah bahawa anda hanya perlu mengambil lihat pada mereka graphes urusniaga harian saya yang dibincangkan di atas apabila anda menilai graphes sehari-hari di pagi anda secara rutin berjadual dan juga masa analisis pasaran petang. Terutamanya, saya cadangkan anda melabur tidak lebih daripada 20 hingga SETENGAH JAM AN 2 kali sehari, mengenai 8 hingga 12 jam selain, mempertimbangkan graphes / pasaran. Matlamat di sini adalah dua titik:

Jika tiada dagangan bermunculan keluar pada anda pada awal pagi, membayangkan ada benar-benar apa-apa yang berkenaan dengan menubuh ketara, ada kemungkinan besar apa-apa bernilai mempertaruhkan wang tunai anda.

penilaian dan juga persediaan perdagangan …

Semakin lama anda duduk di sana check-out, carta, dan juga lebih kali anda melakukannya sepanjang hari atau malam, yang lebih mungkin anda adalah untuk pergi ke dalam profesion bodoh dan juga tunduk kepada godaan untuk over-perdagangan. Ini betul-betul bagaimana anda menumpahkan wang. Dapatkan digunakan untuk tidak tinggal dalam perdagangan, terimalah, menghargainya, disebabkan oleh hakikat bahawa ini adalah bagaimana anda mengekalkan pembiayaan dagangan anda yang bermakna ia pasti akan wujud apabila perdagangan besar tidak datang bersama-sama, yang kemudiannya, menunjukkan anda pasti akan mempunyai walaupun lebih banyak wang untuk perdagangan saiz kedudukan yang lebih besar jika anda mahu.

OK, mari kita menganggap bahawa saya JPS sudah pasti melihat persediaan perdagangan yang saya suka awal pada awal pagi apabila saya pada mulanya diperiksa carta hari itu. IF yang memegang benar, di sini adalah apa yang saya berikut:

Sila lihat pada graf di bawah, isyarat membeli bar pin adalah satu profesion yang besar untuk mengambil kerana ia merupakan isyarat jelas (yang jelas serta melekat keluar dari dekat oleh aktiviti kos), ia juga mempunyai tempoh terdekat ini / momentum menaik semasa di belakangnya dan juga banyak ruang untuk berlari ke arah atas sebelum play ijazah penting berikut yang dimasukkan.

untuk perkara-perkara seperti Saya mencari: Fad– Hanya apa yang trend graf harian pasaran ini, jika apa-apa? carta utama levels– Adakah terdapat apa-apa jenis ijazah carta penting berhampiran? Adalah isyarat saya seperti yang dinyatakan dalam talian dengan carta trend serta / atau pada tahap Graf utama? Saya akan selepas itu melakukan analisis yang lebih menyeluruh pada graf untuk melihat jika persediaan Saya mengesan awal hari itu adalah bernilai mengambil atau not.What adalah kemungkinan bahaya / ganjaran praktikal perdagangan ini? Bolehkah saya mendapatkan 1: 2 bahaya ganjaran atau jauh lebih baik sebelum tahap lurus penting seterusnya memasuki ke dalam bermain Ingat, seperti yang saya telah pergi ke atas dalam artikel ini, saya ingin melihat sekurang-kurangnya 2 daripada 3 daripada T.L.S.? (Fad, Ijazah, Signal) faktor beratur supaya saya melihat bidang ini sebagai bernilai mengambil.